Op beperkte schaal is het mogelijk een optreden van Herman Kampman te boeken. Neem daarvoor contact op over de datum, het programma en de prijs met Herman Albers (hwjalbers@home.nl ) zie ook onderaan dit artikel. Bekijkt u ook alvast onderstaand overzicht voor een eventuele keuze. En bedenkt u zich: alles is origineel,  alle teksten van eigen hand, met veel humoren en bijna altijd in de Twents/Sallandse streektaal!

 

SOLO
Tijdens uw verenigingsbijeenkomst treedt hij twee keer voor het voetlicht. In een bonte mengeling van anekdotes, conferences en gedichten neemt hij u mee vanaf zijn jeugd naar nu. Humor staat voorop in dit afwisselende programma. Heel mooi te combineren met onderstaande dialectquiz, het programma duurt dan 2 x 40 minuten.

SOLO + LEAZEN EN SCHRIEM (dialectquiz)
Zo’n twintig, redelijk gangbare dialectwoorden zijn verstopt in een waar gebeurde anekdote. Het publiek krijgt de taak deze woorden in het Nederlands te vertalen en dat is nog lang niet makkelijk! Daarna, terwijl de ‘jury’ de formulieren controleert, worden de aanwezigen onderhouden met  humorvolle anekdotes en gedichten. Leuk om te doen, leuk om te horen en bovendien: leerzaam! inclusief:  alle benodigde formulieren, pennen e.d. tijdsduur quiz:   ca. 2 x 20 min. u zorgt voor:   een ‘jury’ die de ingeleverde formulieren even vlot nakijkt en eventueel een extra prijsje.

KAMPMAN & NIEWOLD
Samen met gitarist Jan Niewold vormt Herman Kampman een opmerkelijk duo. Prachtige teksten en akoestische gitaarmuziek worden vloeiend samengevoegd. Veel van de eigen teksten worden gedaan in de streektaal. Gedichten, zang en virtuoos gitaarspel wisselen elkaar vlot af, alles overgoten met een flinke scheut humor. Zo nemen zij het publiek mee terug naar de jaren 60 en 70, met een gedicht dat terugkijkt op die tijd en uiteraard met dé muziek uit die jaren.

KAMPMAN, NIEWOLD & DEIMAN
Nog mooier wordt het optreden als
Peter Deiman aanschuift.
Deze bekende slagwerker (onder meer zeer bekend van zijn cajon) vervolmaakt het optreden. Kortom: een trio beroeps-entertainers dat bij het (luister) publiek indruk zal maken!

 

KAMPMAN & CO
De laatste tijd is ook bassist Rob Hendriks bij de grotere optredens betrokken.
‘De groep is nu compleet’ glundert Herman Kampman, ‘En daar ben ik heel blij mee. Ze vormen nu een all round orkestje met professionele muzikanten, heerlijk om mee te werken!’

Hun theaterprogramma’s DOE NORMAAL DIKKOP! en ZOAS ‘T WAS zijn originele aanraders voor culturele festivals en theateroptredens.

bezetting: Herman Kampman (tekst) – Hulsen, Peter Deiman (percussie) – Emmen, Jan Niewold (gitaar) – Nijverdal en Rob Hendriks (bas) – Arnhem

Boekingen: Herman Albers, hwjalbers@home.nl  –  tel mobiel: 06 14656349 – Johan Frisostraat 106, 7442 MB Nijverdal