HOME  |   TWENTWEL   |   HELDERSE DEURN   |   DE KOGEL |   LINKSOver Twentwel


DVD: 25 Helderse Deurn

BOEK: De kogel is er eerder dan de knal

BOEK: 100 stukkies van Jo Spoor

BOEK: Bijnamen in de gemeente Hellendoorn

BOEK: Oonze Tonny

“An de pinne roeken”

Kunt u deze uitdrukking nader verklaren?
Weet u welke ‘pinne’ hier wordt bedoeld en waarom daar aan geroken zou moeten worden?
Laat het ons weten!

Creatief in woord en beeld...

Dat is de slogan die de schrijvers en bedenkers van Twentwel nastreven. Alles zo origineel mogelijk en afgestemd op de vraag. Of het nu gaat om teksten, beelden of geluid; het moet goed zijn en doordacht. Op die manier willen wij met taal en de streektaal in het bijzonder omgaan.

Ukunt er van op aan dat Twentwel de komende tijd van zich zal laten horen. Na de succesvolle DVD Viemtwintig Helderse deurn waarvan de verkoop overweldigend was, zullen weldra nieuwe projecten volgen. Want zoals een Twents gezegde dat zo treffend zegt: ĎWie zit vol ideeŽn, as een bok vol kŲttels!

Schroom niet als u wilt reageren. We nodigen u uit ons te mailen als u suggesties, ideeŽn of vragen hebt. We zullen serieuze mails zoveel mogelijk proberen te beantwoorden. Ook tips welke voor anderen van nut kunnen zijn, vernemen we graag van u en wellicht zullen wij die op deze pagina vermelden. Ook als u opdrachten hebt, bijvoorbeeld een boekje wilt uitgeven, een pakkende tekst nodig hebt of wat dan ook, raadpleeg Twentwel:

----------Samen komen we er wel uit!

.twentwel@planet.nl


kvk Zwolle 08158762


BOEKEN BESTELLEN............................................................................................................ 

Ojan 2005

 
2005